Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-27@14:36:01 GMT

امن ترین مرورگر‌های دنیا را بشناسید

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۶۴۵۰۵

امن ترین مرورگر‌های دنیا را بشناسید

رکنا: اطلاعات خصوصی آنقدر اهمیت پیدا کرده که همه‌ی افراد در تلاش هستند تا شما و کارهایتان را زیر نظر بگیرند.

سرویس‌های اطلاعاتی، دولت‌ها، مایکروسافت، خرابکاران سایبری و حتی همسایه‌ی دیوار به دیوارتان که هر روز با هم سلام و احوال پرسی می‌کنید. همه و همه شاید در تلاش هستند تا از زندگی شما و کارهایتان سر در بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که تقریبا غیر ممکن است تا ارتباط خود را با دنیای بیرون قطع نمایید، راه حل‌هایی وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند تا ردپاهای به جا مانده از خود را حذف کنید.

بهترین مکان برای شروع این ناشناس بودن از مرورگرتان آغاز می‌شود. اصلی ترین دریچه‌تان به دنیای اینترنت مرورگر مورد استفاده‌تان است. بنابراین بهتر است تا از مرورگری امن استفاده کنید که تا حد امکان قدرت ردیابی شما را به صفر برساند. در این مطلب به معرفی چهار مرورگر می‌پردازیم که با آن‌ها (تقریبا) به طور کامل مخفی خواهید بود. با ما همراه باشید.

۱. مرورگر Tor

این مرورگر یک هدف واحد دارد: برقراری ارتباطات کاملا ناشناس و مخفیانه. تا حدی می‌توان گفت این مرورگر بهترین مرورگر مخفی دنیا به شمار می‌رود. شبکه‌ی مورد استفاده در مرورگر Tor تلاش می‌کند تا محل زندگی کاربر، تاریخچه‌ی مرورگر، اطلاعات شخصی و پیام‌های اینترنتی کاربر را از هر شخص یا رباتی که قصد تحلیل داده‌های شبکه را دارد مخفی نگاه دارد.

تحلیل ترافیک شبکه بدون شک یکی از قدرتمندترین سلاح‌های کسانیست که به جمع آوری داده‌های کلان علاقمند هستند. این داده‌ها می‌توانند مشخص کنند که شما به چه چیز‌هایی علاقه دارید تا با توجه به علایقتان تبلیغات خاص به شما نمایش دهد و همچنین شما را نسبت به خرید برخی کالاها که حدس می‌زند بیشتر به آن علاقمند باشید مجاب کند.

رمز گذاری‌های ساده قادر نیست شما را از دست این خرابکار‌ها محافظت کند و عموما مرورگر‌های معروف اجازه می‌دهند تا داده‌های مورد استفاده‌تان در اختیار بسیاری از افراد و شرکت‌ها قرار بگیرد. اطلاعات در اینترنت دو جنبه‌ی کلیدی دارند: ظرفیت ترابری (Payload) و تیتر‌ها (Headers).

ظرفیت ترابری در واقع داده‌های حقیقی هستند. برای مثال محتویات داخلی یک ایمیل. تیتر‌ها کمک می‌کنند تا داده‌ها مقصد اصلی‌شان را پیدا کنند. این اطلاعات شامل منبع، حجم و نشانگر‌های زمانیست. رمزگذاری که امروزه شاهد آن هستیم تنها می‌تواند Payload را مخفی کند و نه Header را.

و اینجا دقیقا جاییست که Tor کار خود را به انجام می‌رساند. این مرورگر ترافیک شبکه‌ای شما را از طریق درگاه‌ها و تونل‌های متفاوتی ارسال می‌کند که Header ها برای ابزار‌های تحلیل ترافیک مبهم باشند. به زبان ساده، به جای اینکه به طور مستقیم از A به B بروید، این شبکه ترافیک شما را شبیه به یک مسیر پیچ در پیچ از طریق مکان‌های مختلف به B به می‌رساند.

در بین تعداد زیادی از تونل‌ها و درگاه‌ها، ابزار‌های تحلیل ترافیک شبکه کار دشواری دارند تا تشخیص دهند نقطه‌ی شروع و پایان کجاست.

برای استفاده از این ویژگی‌ها شما نیازمند آن هستید که از مرورگر Tor استفاده کنید. این مرورگر آنقدر امن هست که نیروی دریایی آمریکا برای جمع آوری اطلاعات هوشمند خود از آن استفاده کند. این مرورگر همچنین توسط ارگان‌های قضایی که می‌خواهند بدون گذاشتن ردپایی از خود از دنیای اینترنت دیدن کنند نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای استفاده از این مرورگر نیاز به نصب چیزی روی سیستم عامل خود ندارید. این نرم افزار قابل حمل یا به اصطلاح پرتابل است و می‌توانید آن را با استفاده از یک USB هرجا که خواستید ببرید. به این معنی می‌توانید فارغ از اینکه از چه کامپیوتری استفاده می‌کنید، همیشه مرورگر امن Tor را داشته باشید.

طراحی این مرورگر شبیه به فایرفاکس است اما تغییرات قابل تاملی نیز در آن مشهود است. یکی از بزرگترین تغییرات وجود NoScript است که به صورت پیش فرض در آن وجود دارد. بر خلاف افزونه‌های عادی NoScript -که استفاده از آن پیچیده است- نسخه‌ای که در Tor قابل مشاهده است به سادگی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

البته استفاده از این مرورگر نقاط ضعفی را نیز شامل می‌شود. برای بیشتر کاربران بزرگترین مشکل این مرورگر سرعت پایین آن است. به این خاطر که ترافیک شبکه‌ی شما در حال پیچ خوردن در مسیر‌های مختلف برای رسیدن به مقصدش است، نباید انتظار یک مرورگر پرسرعت را داشته باشید. اگر دارای اینترنت پر سرعتی باشید البته احتمالا خیلی دچار مشکل نخواهید شد. اما اگر سرعت اینترنت شما پایین است (موضوعی که احتمالا جواب همه‌ی ما به آن یک بله‌ی محکم خواهد بود) استفاده از مرورگر Tor کمی دشوار خواهد بود.

به طور کلی باید به یاد داشته باشید با اینکه این مرورگر تا حد زیادی امنیت را با خود به همراه دارد، اما همچنان به طور کامل ناشناس بودن شما در حین گشت و گذار در اینترنت را تایید نخواهد کرد. به عنوان مثال نمی‌توان با اطمینان گفت که استریم غیر قانونی شبکه‌های تلویزیونی یا دانلود تورنت‌ها از طریق این مرورگر به طور قطع شما را دچار مشکل نمی‌کند. اما در مقایسه با بسیاری از مرورگر‌های معروف مثل کروم و سفاری می‌توانید به طور قطع امنیت به مراتب بالاتری را می‌توانید انتظار داشته باشید.

۲. مرورگر Epic

مرورگر اپیک از شبکه‌ی پیازی شکل (مشابه آنچه که مرورگر Tor‌ استفاده می‌کرد) بهره‌مند نیست. اما با قدرت قابل توجهی جلوی بسیاری از روش‌هایی که ممکن است اطلاعات شخصی شما را مورد دستبرد قرار دهد را می‌گیرد.

برای مثال، این مرورگر به ذخیره‌سازی کار‌هایی که در اینترنت انجام می‌دهید نمی‌پردازد، خبری از دریافت DNS نیست، اجازه‌ی استفاده از Cookie های شخص ثالث را نمی‌دهد، کش وب و DNS در این مرورگر وجود ندارد و همچنین خبری از ویژگی‌هایی نظیر پر کردن خودکار نوار‌های متنی نیست.

وقتی یکی از صفحات وبسایتتان را می‌بندید و از آن خارج می‌شوید، این مرورگر همه‌ی اطلاعات به کار رفته‌ی شما در حین استفاده از آن وبسایت را از بین می‌برد.

۳. SRWare Iron

اگر از کاربران مرورگر کروم هستید، احتامالا SRWare Iron برایتان آشنا باشد. این مرورگر بر اساس پروژه‌ی متن باز کرومیوم ساخته و پرداخته شده و بسیاری از ویژگی‌های ظاهری آن شبیه به مرورگر معروف شرکت گوگل است.

تفاوت اصلی بین کروم و SRWare Iron در بخش حفاظت از داده‌هاست. از مرورگر معروف شرکت گوگل به خاطر اصرار به استفاده از یک ID خاص در هر بار باز کردن صفحات انتقاد می‌شود. موضوعی که در مرورگر SRWare Iron به چشم نمی‌خورد و حل شده به نظر می‌رسد.

۴. مرورگر Comodo Dragon

کومودو به هیچ عنوان در حد مرورگر Tor نیست. اما ابزار‌های داخلی خوبی دارد که می‌تواند این مرورگر را نسبت به مرورگر‌های معروفی که هر روز مورد استفاده قرار می‌دهیم امن‌تر کند.

این مرورگر به طور خودکار جلوی ردیابی همه‌ی ترافیک‌ها، Cookie‌ها و جاسوس‌های اینترنتی را می‌گیرد. این نرم افزار به همراه تکنولوژی تایید دامنه عرضه شده که به سرعت می‌تواند تاییدیه‌های SSL را مطالعه و ضعیف و قوی بودن آن‌ها را تشخیص دهد.

همچنین این مرورگر از آنتی ویروس کومودو استفاده می‌کند که می‌تواند شما را از بد افزار‌ها، ویروس‌ها و مهاجمان در امان نگه دارد.

خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

قتل وحشیانه پسر 3 ساله با انداختن در ماشین لباسشویی +عکس دست رد نامزد خاشقچی به ترامپ جزییات حمله مسلحانه به بیمارستان قم! / بیمار خاص چه کسی بود! احمدی نژاد امروز در جلسه تشخیص مصلحت نظام کنار چه کسی نشسته بود !؟ +تصاویر مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا یک زائر ایرانی در عراق به ضرب گلوله پلیس کشته شد راز جمجمه های انسان روی دیوار ساختمان‌های تازه‌ساز در ابرکوه! +تصاویر این دختر زیبا ناگهان زشت شد! / او می خندد! + عکس این 3 دختر جوان خودروهای لوکس پسران پولدار تهرانی را می دزدیدند+عکس پوشش عجیب زن جنجالی هیات دولت+عکس گلایه های زن عرب از مردم ایران ؛ از چه زمانی ملت ایران اینجوری شده؟ +فیلم فرار 4 دختر دانش آموز تهرانی که فریب خورده بودند! اعدام سعید و فرید به خاطر تجاوز به دختر دانش آموز تهرانی / نگار در دادگاه چه گفت؟ تلخ ترین سرنوشت برای مهشید / وقتی مرد کلید را در قفل خانه چرخاند ! ریحانه در روز عروس موقت 3 مرد می شد !

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه سرعت اینترنت اطلاعات اینترنتی دنیا تونل عکس فیلم ایران دختر زن تصاویر قتل عجیب ایرانی پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون شرح با یک دنیا حرف (عکس)

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • بدون شرح با یک دنیا حرف (عکس)
  • عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا را افزایش داد
  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • بیت‌ کوین کمیاب‌ترین دارایی دنیا شد
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید